Laitilan Hammas laajentaa palveluaan

0
Laitilan Hampaassa töitä jatkavat hammashoitaja Mia Rantanen, hammalääkäri Ilona Jakobsson, hammaslääkäri Markus Similä, hammashoitaja Tiina Kauppila ja hammaslääkäri Juho Ostela. Vuodenvaihteessa eläkkeelle jäävä hammaslääkäri Kaisu Salonen istutettiin vaihteeksi asiakkaan penkkiin.

Arto Kanerva

Laitilan Hammas kaksinkertaistaa vastaanottonsa kapasiteetin tammikuun lopulla, kun toinen hoitohuone otetaan käyttöön. Kysyntää yksityiselle hammaslääkäripalvelulle tuntuu Laitilassa olevan ja samalla tietysti hoitoon pääsy nopeutuu, kertoo vetovastuun yrityksestä viime keväänä ottanut hammaslääkäri Juho Ostela .

– Uuden hoitohuoneen ja hammaslääkäreiden lisäämisen ansiosta voimme tarjota reilusti nykyistä enemmän aikoja.

Markus Similä on mukana ollut jo puolitoista vuotta ja kolmanneksi hammaslääkäriksi tulee Ilona Jakobsson .

Kaisu Salonen jää eläkkeelle vuodenvaihteessa, mutta palvelu pelaa kuten ennenkin ja kutsut asiakkaille lähtevät entiseen tapaan, Ostela lupaa.

– Juuri hankittu uusi kuvantamislaite ja muut nykyaikaiset laitteet antavat mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen hoitoon, joten asiakkailla ei ole juurikaan tarvetta lähteä Turkuun tai muualle, hän kertoo.

Laitilan Hampaan palveluihin kuuluvat Ostelan mukaan muun muassa proteettinen ja esteettinen hoito, implantit, juurihoidot sekä kattava perushoito.