Laitilan kaupungin ilotulitus videona

0
Laitilan kaupungin ilotulitus toteutetaan tänä vuonna uudella tavalla ja uudessa paikassa. Ilotulitus-video heijastetaan kaupungintalon seinään ja sitä säestää musiikki. Arkistokuva vuodelta 2014

Laitilan kaupunki järjestää vuoden 2019 päätöstilaisuuden uudenvuodenaattona, tiistaina 31. joulukuuta kaupungintalon kansalaistorilla osoitteessa Keskuskatu 30. Kello 19 alkaa ala-aulassa glögitarjoilu, jonka järjestää Laitilan Jyskeen yleisurheilujaosto. Kello 19.30 alkavassa ohjelmatuokiossa puhuvat nuorisovaltuuston puheenjohtaja Niklas Laurila ja kirkkoherra Petri Laitinen. Yhdessä lauletaan Jumala ompi linnamme ja Maamme.

Tilaisuuden lopuksi nähdään kaupungintalon komeaan ulkoseinään heijastettu ilotulitusmusiikkivideo, jonka musiikkina on osa Georg Friedrich Händelin (1685-1759) Ilotulitusmusiikki-orkesterisarjasta. Laitilan kaupunki ei ole vuosittain järjestänyt omaa ilotulitusta. Tällä kertaa halutaan kokeilla ilmastoystävällistä rakettien ammuntaa, jota säestää kaunis musiikki. Esityksessä on säävaraus.