Laitilassa syttyvät sittenkin joulutulet – paikka Valkojärven levähdysalueella

0
Maaseutunuorten joulutulet syttyvät perinteisesti Laitilassa Kasitien varteen. Arkistokuva.

Laitilassa Kasitietä kulkevia ilahduttavat perinteiset maaseutunuorten joulutulet perjantaina 20. joulukuuta. Tulet syttyvät uudessa paikassa, Valkojärven levähdysalueella iltakuuden ja puoli seitsemän välillä.

Laitilan Sanomat kertoi viime tiistain lehdessä virheellisesti, ettei joulutulia poltettaisi tänä vuonna Laitilassa, koska Laitila puuttui MTK-Varsinais-Suomen tiedottamasta listasta.

– Kyllä Laitilassakin on maaseutunuorten joulutulet 20. joulukuuta toisin kuin Laitilan Sanomissa kirjoititte. Ilmoitus joulutulista ei vain ehtinyt valtakunnalliseen jakeluun, kertoi MTK-Laitilan sihteeri Maria Tapani.

Joulutulilla Maaseutunuoret haluavat kiittää kuluttajia siitä, että niin juhlassa kuin arjessakin he valitsevat ruokapöytään puhdasta, turvallista ja korkealaatuista suomalaista ruokaa. Samalla Maaseutunuoret toivottavat joulunviettoon matkaajille turvallista matkaa.