Laukaton Merran Petra voitti

0
Merran Petra voitti kisan viikonloppuna. Arkistokuva Rauli Ala-Karvia

Forssassa ravattiin lauantaina kerrassaan omituinen kylmäveristen tasoitusajo. Täydestä tusinasta matkaan lähteneestä valjakosta neljä hylättiin laukkojen vuoksi ja lopuista kahdeksastakin vain kolme hevosta suoriutui 2.140 metrin matkasta puhtaasti raviaskelilla.

Vahvin lopussa oli laitilalaisen Pekka Puurusen omistama ja valmentama Merran Petra, joka voitti niukasti ajalla 24,6. Ari Moilasen ajama Villiheili pääsi ihan korvatuntumaan muttei ohi.

Ihan puhtain paperein ei Merran Petrakaan Forssasta selvinnyt, sillä sen ohjastaja Hannu Rinne käski tammaa loppusuoralla sen verran voimakkaasti, että karkeasta kielletystä ajotavasta langetettiin 100 euron sakko ja neljän viikon ajokielto.

Rauli Ala-Karvia