Rauman kaupunginjohtajan virkaa hakenut Luukkonen kutsuttiin haastatteluun

0
Rauman kaupunginjohtajan virkaa hakenut Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen sai kutsun haastatteluun.

Rauman kaupunki haastattelee kahdeksan kaupunginjohtajan virkaa hakenutta. Haastatteluun kutsuttujen joukossa on myös Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen . Luukkosen lisäksi haastatteluun kutsutaan Ari Korhonen Raisiosta, Vesa Lakaniemi Raumalta, Markku Lumio Kauhavalta, Hannu Mars Keuruulta, Antti Parpo Kaarinasta, Ilkka Salminen Tampereelta ja Pekka Sundman Turusta.

Haastattelut järjestetään 2.–3.1.2020. Kaupunginjohtajan virkaan tuli kymmenen hakemusta.

Kaupunginjohtajan tehtävänä on kaupungin lähettämän tiedotteen mukaan kehittää kaupunkiorganisaatiota ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Hän vastaa osaltaan Rauman vetovoiman ja pitovoiman lisäämisestä sekä vahvistaa kaupungin menestymisen edellytyksiä myös kulttuurin, matkailun ja kansainvälisyyden osalta.

Valintatoimikuntaan kuuluvat kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajistot, asiantuntijajäsen henkilöstöjohtaja Marika Alho-Malmelin , sihteeri kaupunginlakimies Mikajuhani Numminen sekä kaupungin henkilöstöä edustava jäsen Virpi Lehtimäki . Hakuprosessissa konsulttina toimii Mercuri Urval.