TubeTour-show rantautuu Uuteenkaupunkiin

0
Tubetour tuo tubettajia Uuteenkaupunkiin maaliskuussa.

Suomalaisten tubettajien oma kiertue TubeTour järjestetään viidettä vuotta peräkkäin. Juhlavuoden kunniaksi turnee kattaa Suomen isommin ja laajemmin kuin koskaan.

TubeTour-kiertue starttaa helmikuussa seitsemän suosikkitubettajan voimin. Viime vuonna tubettajien viihteellinen esitys keräsi yhteensä 10 000 katsojaa.

– Viemme kiertueen myös niille paikkakunnille, joilla nuorille suunnattu tapahtumatarjonta ei välttämättä ole kovin laajaa. Iloksemme olemme suosion vuoksi pystyneet lisäämään keikkapaikkojen määrää ja tällä kertaa kiertue kattaa koko Suomen, TubeTourin tuottaja Lauri Talja kertoo.

Kiertueen kokoonpanoon tänä vuonna kuuluvat telkkaristakin tuttu viihdyttäjä Herbalisti, dubbausvideoihin erikoistunut Jennysvoices, lifestyle-tubettajat ILONA ja Mikirotta, energinen Tube-suosikki ZoneVD sekä valloittava hulivilikaksikko NikojaSanttu.

– Taas mennään ja kovaa! Tähän porukkaan mahtuu niin uusia kasvoja kuin kiertuekonkareitakin, mikä luo takuulla viihdyttävän kokonaisuuden, kaikilla aiemmilla kiertueilla mukana ollut Herbalisti summaa.

Vuorovaikutteisen lavashown jälkeen fanit pääsevät tapaamaan suosikkitubettajansa Meet & Greet -osiossa. Tapahtumat ovat ikärajattomia, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistuvan tilaisuuteen huoltajan kanssa.

Tubetour vierailee Uusikaupunki Areenalla perjantaina 27.3. kello 18. Lippuja saa ennakkoon palvelupiste Passarista sekä lippu.fi–verkkokaupasta. Tapahtuman järjestävät Uudenkaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut yhteistyössä Laitilan nuorisopalveluiden kanssa.