Vakka-Suomen musiikkiopistolle 15 000 euron apuraha

0
Eetu Lehtonen soitti viulua Maikki Aution säestyksellä Vakka-Suomen musiikkiopiston juhlakauden aloittaneessa konsertissa. Kuva: Pirkko Varjo

Alfred Kordelinin säätiö on myöntänyt Vakka-Suomen musiikkiopistolle 15 000 euron apurahan musiikkiopiston 50-juhlavuoden tapahtumiin. Myönnetty apuraha mahdollistaa juhlavuoden tapahtumien toteuttamisen.

Juhlavuoden tavoitteena on koota eri toimijoita mukaan juhlimaan musiikkiopiston 50-vuotista taivalta. Kuluneella syyskaudella tapahtumia oli kaikkiaan 44 ja kevätkaudella juhlavuoden tapahtumia on lähes 60, joista nostettakoon esimerkiksi opettajiemme konsertti, Pianosirkus-tapahtuma, Prinsessa Ruusunen ja Gaala-konsertti lukuvuoden päätteeksi. Kevätkauden konsertti- ja tapahtumakalenteri julkaistaan kokonaisuudessaan vielä ennen vuodenvaihdetta.

– Juhlavuoden runsaalla tarjonnalla toteutamme opetussuunnitelmaamme, sillä esiintyminen on yksi oleellinen osa musiikin opiskelua. Samalla luomme musiikista yhteisöllisen kokemuksen, jolla tuemme alueen hyvinvointia ja laajennamme toimialueemme kulttuuritarjontaa, musiikkiopisto tiedottaa.