ElinaSofia tähdittää kulttuuriviikon Tammikarnevaalia

0
Tubettajat Elina ja Sofia tulevat Laitilaan lauantaina 25.1. kello 15.

Lahtelaiset tubettajat Elina, 11, ja Sofia , 8, saapuvat Laitilaan lauantaina. Youtube-kanava ElinaSofialla on yli 88 000 tilaajaa. Sisarukset ovat tuottaneet kanavalleen yli 400 videota. Nuorten tähtien managerina toimii heidän äitinsä Aura Marttinen .

– Meidän arvoinamme on levittää positiivista ja iloista mieltä, tehdä kaikkea kivaa, inspiroida ja kohentaa lasten itsetuntoa, että he uskaltaisivat olla omia itsejään, tyttöjen äiti kommentoi Helsingin Sanomille tiistaina julkaistussa jutussa.

Jutusta ( HS 15.1. ) käy ilmi myös, että nuoret tubettajat ovat äänessä joulupäivänä ensi-iltaan tulleessa Disneyn menestyselokuvassa Frozen 2 , jossa Elina ja Sofia näyttelivät Elsaa ja Annaa lapsina. Helsingin Sanomien juttu on julkaistu alunperin Meidän perhe -lehdessä joulukuussa.

Tubettajat Elina ja Sofia ovat tavattavissa Kustaa Hiekka -kulttuuriviikon lasten ja nuorten tapahtumassa Tammikarnevaalissa Laitilan monitoimihallilla lauantaina 25.1. kello 15.