Kristillisdemokraattien Laitilan paikallisosasto Vakka-Suomen osastoon

0
Birgit Kinnanen toimi paikallisosaston puheenjohtajana, kunnes se yhdistettiin Vakka-Suomen osastoon.

Laitilan paikallisosaston suunnitelma osastojen yhdistämisestä toteutui tämän vuoden alussa.

Lokakuun 13. päivä Laitilan paikallisosasto teki retki Raisioon, missä pidettiin myös vuosikokous. Siellä tehtiin osaston lakkauttamispäätös ja samalla päätettiin liittyä Vakka- Suomen osastoon. Se tuntui paikallisosastossa luontevalta, koska Laitila on aina kuulunut Vakka-Suomeen.

Vakka-Suomen osasto teki päätöksen osastojen yhdistämisestä omassa vuosikokouksessaan viikkoa myöhemmin. Asiasta oli sovittu jo aiemmin piirihallituksen kanssa ja puheenjohtaja Mimosa Helander oli kokouksissa mukana.

Asia tuli ajankohtaiseksi, kun Laitilan paikallisosaston puheenjohtaja Birgit Kinnanen ja johtokunnan jäsen Matti Kinnanen muuttivat Raisioon. Jäsenmäärä ja jäsenten ikääntyminen toivat omat haasteensa, eikä jäsenhankinta ole tuonut toivottua tulosta.

Vakka-Suomen osaston puheenjohtajana toimii Veikko Koukonen , varapuheenjohtajana Vesa Kiertokari , sihteerinä Lassi Salmela , rahastonhoitajana Sirpa-Liisa Koukonen ja johtokunnan jäseninä Samuel Mäkinen ja Leena Salmela . Laitilasta varapuheenjohtaja Eija Lehtinen ja sihteeri Irma Salminen valittiin uuden osaston hallitukseen.

Kristillisdemokraatit ovat olleet näkyvästi esillä vuosien ajan Laitilassa ja Vakka-Suomessa, valtuustossa ja luottamustehtävissä. Puolueen toiminta on nähty tarpeellisena muuttuvassa yhteiskunnassa.

– Toivomme muutoksen jälkeenkin arvo- ja perhepuolueen vaikutuksen näkyvän Laitilassa, Vakka-Suomessa ja koko maan politiikassa, paikallisosastosta viestitään.