Laitilan kaupunki tekee työtään tutuksi blogilla

0
Laitilan kaupungilla on nyt oma blogi.

Laitilan kaupunki julkaisi nettisivuillaan ensimmäisen blogikirjoituksen loppiaisena.

– Julkaistu teksti aloittaa blogikirjoitusten sarjan, joka tuottaa vuoden 2020 aikana yhteensä 43 kirjoitusta. Kirjoittajina kaupungin blogilla toimivat kaupungin viranhaltijat ja työntekijät, Laitilan kaupunki tiedottaa.

Kirjoitusten kantavana teemana on avata lukijalle sitä, mitä omalla työpöydällä on ja minkä asioiden kanssa kirjoittaja on työssään tekemisissä.

– Kirjoituksissa saatetaan myös ottaa esille ajankohtaisia asioita, joista haluaa käyttää kirjoitusvuoron.

Tiedotteen mukaan blogin tarkoituksena on olla lähellä kaupunkilaisia ja tuoda esille, mitä kaikkea palveluiden parissa tapahtuu ja mistä jokainen voi olla iloinen ja ylpeä, kuten kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen blogin avaustekstissä toteaa.

Seuraava blogiteksti julkaistaan ensi maanantaina 13.1. ja kirjoittajana silloin toimii sosiaalipalveluohjaaja-johtaja Anitta Keskitalo . Blogikirjoitukset ja tulevien kirjoitusten aikataulu löytyvät Laitilan kaupungin nettisivuilta www.laitila.fi/laitila-info/laitilan-kaupungin-blogi.