Uusi toimitusjohtaja Säästöpankki Kalanti-Pyhärantaan

0
Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan uusi toimitusjohtaja on Ossi Öhman.

Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan nykyinen toimitusjohtaja Jani Eenola jättää tehtävänsä siirtyäkseen uusiin tehtäviin Säästöpankkiryhmän ulkopuolelle. Pankin hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Ossi Öhmanin 1. helmikuuta alkaen. Öhman on tähän saakka työskennellyt Säästöpankki Kalanti-Pyhärannassa yritysasiakasliiketoiminnasta ja varallisuudenhoidon palveluista vastaavana pankinjohtajana.

– Otan uuden tehtävän vastaan kovasti innostuneena, kertoo uusi toimitusjohtaja Öhman ja jatkaa:

– Pankin vakavaraisuus on vahva ja se on liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa. Tämä on erinomainen lähtökohta jatkaa pitkäjänteistä työtä asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa.