Uusikaupunkilainen IS-Pipe on nyt LVI Kuusisto Oy

0
IS-Pipen nimi vaihtui tammikuun alussa uuden omistajan myötä LVI Kuusisto Oy:ksi.

Uudessakaupungissa vuodesta 2015 toiminut LVI-alan yritys IS-Pipe sai tammikuun alussa uuden omistajan. Samalla nimi vaihtui LVI Kuusisto Oy:ksi.

– Ajatus myynnistä tuli, kun oma haluni lähteä takaisin Lappiin alkoi päivä päivältä vahvistua. Siitä se ajatus sitten pikkuhiljaa lähti kypsymään, sanoo IS-Pipen Ilkka Soinu .

Vankan perheyrittäjätaustan omaava laitilalainen Raine Kuusisto kertoo LVI-alan kiinnostaneen häntä jo pidempään. Kun Soinu otti häneen viime vuoden puolella yhteyttä, loksahtivat palat kohdalleen.

– LVI Kuusisto Oy on perustettu pöytälaatikkoon jo vuonna 2011. Aina silloin tällöin minua on yritetty houkutella alalle. Nyt aika oli kypsä, sanoo LVI Kuusiston toimitusjohtaja Raine Kuusisto.

– Uskon, että nyt oikea isäntä on löytynyt ja hommat tulevat toimimaan jatkossa entistäkin paremmin, jatkaa Soinu.

Soinun mukaan LVI-alan näkymät ovat valoisat, sillä korjausvelkaa on jäänyt paljon niin kunnalliselle puolelle kuin taloyhtiöillekin.

– Nämä velat pitää korjata lähivuosien aikana. Monet yksityiset ovat myös laiminlyöneet huoltopäivitykset ja sieltäkin puolelta alkaa valua töitä.

Samalla linjalla on myös Kuusisto.

– Haluamme tuoda alalle laadukkaan toimijan, joka on tavoitettavissa 24/7. Pystymme myös vastaamaan nykyisen lainsäädännön mukana tuomiin vaatimuksiin.

24/7 -päivystyspalvelun lisäksi LVI-Kuusiston palveluvalikoimassa pysyy nettikauppa. Kauppaa ollaan parhaillaan uudistamassa.

LVI-Kuusisto käyttää nettipohjaista projektiseurantaa, josta voidaan antaa asiakkaille nopeasti väliaikatietoa projektien sujumisesta.

– Asiakas näkee helposti, mitä projektille kuuluu, paljonko on aikaa käytetty ja paljonko osia on asennettu, kertoo asennustoiminnasta vastaava Harri Kupiainen .

LVI-Kuusistolla on suorat yhteydet lvi-alan valmistajiin, joiden tuotteita he välittävät myös muiden alojen yrittäjille ympäri Suomen.

– Tavoitteena on ensin aloittaa Uudenkaupungin ja Laitilan alueella, mutta jatkossa laajentua koko Vakka-Suomeen, pohtii Kuusisto.