Kestävän elämän kylätalot -ilta Ventolassa

0
Untamalan Ventolassa on pidetty perinteisesti joulumarkkinat. Arkistokuva vuodelta 2017: Rauno Laine

Untamalassa järjestetään ensi keskiviikkona Kestävän elämän kylätalot –ilta. Tilaisuus alkaa kello 17.30 kahvilla.

Tervetulleeksi Untamalan kylään toivottaa Helge Heinikkala Unmalan Kylä ry:stä kello 17.50. Hänen jälkeensä puheenvuoron käyttää Leader Ravakasta Tiina Saaresranta aiheenaan EkoTeko-hanke–kestävää elämää kylätaloille.

Tilaisuudessa Eila Hoffren Varsin Hyvä ry:stä pohtii Airbnb-majoituksen mahdollisuuksista kylätaloilla, Sanna Voutilainen Lounais-Suomen Martoista kertoo Arjen kätköt -hankkeesta, Jouko Nurmi Leinmäen kyläyhdistyksestä puhuu kylätalon ylläpidon haasteista ja Varsinais-Suomen kylät ry:stä Tauno Linkorannan aiheena on Entiset julkiset tilat kylätaloina.

Tilaisuuden järjestävät Varsinais-Suomen kylät ry ja Leader Ravakan EkoTeko – yhdistykset kestävän kehityksen kärkeen –hanke. Ilmoittautumiset ja tiedustelut tulee tehdä 9.2. mennessä osoitteesesen tiina.saaresranta@varsinhyva.fi tai 044-7929005.