Kukon Tikka palasi voittokantaan

0
Kukon Tikan kuudes kierros sujui mainiosti. Arkistokuva

Arto Kanerva

Dartsin SM-liigan kuudes kierros sujui Kukon Tikan osalta hienosti. Miesten mestaruussarjassa Samuli Blues kaatui erin 7–9, naisten mestaruussarjassa Kukon Tikka voitti Himanka DC:n niukasti 5–4 ja kakkosdivisioonassa miesten kolmosjoukkue voitti Eurassa molemmat pelinsä.

Kukon Tikan Anna Vilen voitti naisten mestaruussarjan kierroksen tehotilaston ja Jani Elijoki oli miesten tehotilastossa toinen.

Miesten mestaruussarjassa Kukon Tikan tilanne koheni huomattavasti, kun se voitti sarjassa toisena olevan Samuli Bluesin, ja on nyt lähellä sarjapaikan uusimista. Naisten mestaruussarjassa Kukon Tikka on nyt kolmantena ja pääseminen playoff-peleihin on jo lähes varmaa.

Helmikuun alussa Laukaalla heitetyissä SM-kisoissa Kukon Tikan Sari Wallin ja Marika Juhola voittivat naisten parikisan SM-kultaa.