Laitilan kaupunki etsii kesätyöntekijöitä – Tarjolla tehtäviä somettajasta urheilukouluohjaajaan

0
Kaupungin kesätyöhaussa on valittavissa muun muassa lasten urheilukoulun vetäjien paikkoja.

Laitilan kaupunki on julistanut haettavaksi kesän 2020 nuorten kesätyöpaikat. Työpaikkoja on auki yhteensä 55 paikkaa ja hakea voivat kaikki vuosina 2001–2004 syntyneet laitilalaiset nuoret. Etusijalla ovat ne nuoret, jotka eivät viime vuonna olleet mukana arvonnassa tai eivät saaneet työpaikkaa. Työntekijän työsuhde kestää neljä viikkoa, työaika on 30 tuntia per viikko ja palkka tältä ajalta on 900 euroa lomarahoineen ja -korvauksineen.

Kesätyöpaikkoja on auki kaikilta toimialoilta, eniten sosiaali- ja terveystoimialalta. Kesätyöpaikat mahdollistavat nuorelle oivan tilaisuuden tutustua itseään kiinnostavaan alaan tai työtehtävään aina hoitotyöstä kunnossapitotehtäviin ja kesäurheilukoulunvetäjästä keittiöapulaiseen.

Aivan uutena työpaikkana avautuu ensimmäistä kertaa kesäsomettajan tehtävä, jossa nuori pääsee tuottamaan sisältöä eri viestintäkanaviin. Joissain tehtävissä on erityisvaatimuksia, kuten kesäsomettajankin tehtävässä. Somettajilta edellytetään pyörällä tai omalla autolla liikkumista Laitilan alueella. Kesäurheilukoulun ohjaajilta edellytetään kokemusta lasten/nuorten liikunnan ohjaamisesta.

Puistoihin, talonmiestoimeen ja ulkoliikuntapaikoille tulevilla tulee olla traktorikortti. Hakemuksessa tulee antaa selvitys vaadittavasta pätevyydestä ja kyseiset edellytykset täyttävät ovat arvonnassa etusijalla.

Kesätyöpaikat ovat haettavissa 12.3. asti ja hakea voi täyttämällä Webropol-lomakkeen. Hakua koskeva kuulutus ja linkki hakemukseen ovat kaupungin sivuilla .