Laitilan sote-johtaja Jussi Mattila mielii sote-johtajaksi Saloon

0
Jussi Mattila aloitti Laitilan sote-johtajana syksyllä 2017.

Laitilan sosiaali- ja terveysjohtaja Jussi Mattila on hakenut Salon kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden johtajan virkaa. Mattila on edennyt hakuprosessissa haastatteluvaiheesta soveltuvuusarviointivaiheeseen kolmen muun hakijan kanssa.

Virkaa haki kaikkiaan 23 henkilöä, joista haastatteluryhmä kutsui kuusi haastatteluihin. Haastatelluista hakijoista psykologisiin soveltuvuustesteihin päätettiin lähettää neljä, ja heidän joukossaan siis on myös Laitilan sote-johtaja Jussi Mattila.

Mattilan lisäksi loppusuoralle ovat edenneet Euran kunnan perusturvajohtaja Kalevi Mäkipää , Salon kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Jari Niemelä sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen arviointipäällikkö Eija Rintala .

Salon kaupunginhallituksen on määrä tehdä sosiaali- ja terveyspalveluiden johtajan valinta 16. maaliskuuta.