Liikuntasihteerin tehtävää haki 13

0
Liikuntasihteeri Elina Rautanen jätti työnsä Laitilassa tämän kuun alussa. Tällä viikolla on haastateltu avoinna olevaa paikkaa hakeneita.

Laitilan kaupungin avoinna olevaan liikuntasihteerin tehtävään on ilmoittautunut 13 hakijaa. Haastatteluihin hakijoista kutsuttiin Emilia Andersson , Mikko Häkkilä , Niina Kuusisto , Anu Saarni ja Petri Varjonen sekä kuudes hakija, joka kuitenkin veti hakemuksensa pois.

Laitilan kaupungin liikuntasihteerin toimi tuli avoimeksi, kun tehtävää hoitanut Elina Rautanen irtisanoutui tammikuussa siirtyäkseen Nakkilan kunnan hyvinvointikoordinaattorin tehtävään. Rautanen jätti työnsä Laitilassa pikaisella aikataululla pitämättömien lomien turvin, ja aloitti uudessa työssään jo helmikuun ensimmäisellä viikolla.

Kaupunginhallitus on päättänyt, että liikuntasihteerin nimike muutetaan 1.8.2020 alkaen vapaa-aikapäälliköksi, koska vakanssiin liittyy tehtäväaluevastuu. Nimikemuutos ei vaikuta tehtävänkuvaan eikä palkkaan.