Musiikki valtaa Vakka-Suomen – viikko huipentuu Laitilaan

0
Iltamusiikkia tarjoillaan perjantaina Kustaa Hiekan lukutuvassa. Arkistokuva

Vakka-Suomen musiikkiopiston oppilaat ja opettajat täyttävät musiikkiesityksillään monia paikkoja ensi viikolla.

Maanantaina 2. maaliskuuta kello 14.30 on luvassa Jaakko ja pavunvarsi Uudenkaupungin kirjastossa ja kello 17.30 soitellaan Taivassalossa Palvelukeskus poijussa Soittajaiset. Jaakko ja pavunvarsi on satu, jossa tarinan etenemistä höystetään oppilaiden musiikkiesityksillä. Kappaleet on säveltänyt musiikkiopiston pianonsoitonopettaja Sirke Ruikkala. Soittajaisissa Taivassalon Poijussa soivat Abban, Tapio Rautavaaran ja Lasse Mårtensonin sävelet sulassa sovussa.

Keskiviikkona 4. maaliskuuta kello 18 on Vehmaan kirjastossa Musiikkihetki. Lavalle nousevat musiikkiopiston pianonsoitto-oppilaita, jossa suomalaiset kansansävelmät soivat sulassa sovussa norjalaisten sävelien kanssa.

Torstaina 5. maaliskuuta kello 18 Virtuoosit pääsevät vauhtiin Uudessakaupungissa Viikaisten koulun auditoriossa.

Musiikkiviikko päättyy perjantaina 6. maaliskuuta kello 18.30 alkavaan Iltamusiikki-konserttiin Laitilassa Kustaa Hiekan Lukutuvan Fredrika-salissa. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.