Päiväkodin tarpeettomat

0
Kuvituskuva.

Laitilan kaupungintalon kellarikerroksessa väistötiloissa jo muutaman vuoden ollut Pähkinäpensaan päiväkoti alkaa pikku hiljaa valmistautua uusiin tiloihin muuttoon. Päiväkodille on valmistumassa Tuunan asuinalueelle 170-paikkainen uudisrakennus, jonne päiväkodin toivotaan pääsevän muuttamaan jo kesän kynnyksellä.

Nyt sivistysvaliokunta on tehnyt päätöksen päiväkodin tarpeettomaksi jäävän irtaimiston myynnistä. Uuteen päiväkotiin on tehty kalustehankintoja, mutta osa päiväkodin nykyisistä kalusteista on tarkoitus hyödyntää uudessakin päiväkodissa. Muuton myötä tarpeettomaksi jää kuitenkin muun muassa lokerikkoja, kaappisänkyjä, lasten pöytiä ja tuoleja. Tarkempi määrä selviää vasta muuton jälkeen.

Sivistysvaliokunta päätti, että tarpeeton irtain omaisuus myydään Kiertonet.fi -verkkosivulla.