Ystävänpäivätanssit Untamalan koululla

0
Viime vuonna Untamalan koulussa tanssittiin tunnelmatansseja. Arkistokuva

Untamalan kyläyhdistys järjestää jo perinteeksi muodostuneet ystävänpäivätanssit Untamalan koululla lauantaina kello 20–01. Luvassa on teemaan sopivaa musiikkia ja tanssin hurmaa Tanssiorkesteri Karusellin ja Pasi Venhon johdolla.

ET-lehden 4/2017 mukaan liike on lääkettä kaikissa muodoissaan, ja tanssissa siihen yhdistyy vielä musiikki ja sosiaalisuus. “Tanssiessa vapautuu endorfiinia, kehon omaa hyvän olon hormonia, joka tehostaa mielihyvän tunnetta ja voi lievittää masennus- ja ahdistusoireita. ” Lehden mukaan tanssi hoitaa sydäntä, aivoja, luita ja niveliä. Se tuo elämään fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia.

Tanssilipun hinta sisältää kahvin ja kyläyhdistyksen emäntien maittavat kahvileivät. Varaa liput ennakkoon puh. 050 5553511, Veijo tai 050 3758 051, Virpi.

– Tule ja tuo ystäväsikin, Untamalan kyläyhdistys vinkkaa.