Kolme pakettiauton ulosajoa sohjoisena sunnuntaina Uudessakaupungissa

0
Kuvituskuva

Uudessakaupungissa tapahtui sunnuntaina iltapäivällä kolme pakettiauton ulosajoa. Jokaisessa ulosajossa kuljettaja kertoi tiellä olleen sohjon vaikuttaneen auton hallinnan menetykseen.

Ensimmäinen ulosajo tapahtui Y-tiellä, kun pakettiauto suistui ohjaan hieman ennen kahta. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita ihmisiä, eikä kuski loukkaantunut ulosajossa. Toinen pakettiauto suistui ojaan kello 15 Vehmaantiellä.

Vakavin onnettomuus tapahtui tapahtui Kello 17 Lahdentiellä. Pakettiauto lähti heittelehtimään ja suistui kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan ja siitä osittain pellon puolelle. Auto osui sähkötolppaan, joka katkesi törmäyksen voimasta. Lisäksi auto pyörähti katon kautta ympäri. Pakettiautossa ollut matkustaja loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan hoidettavaksi.

Kuljettajat säästyivät vammoilta kaikissa kolmessa ulosajossa.