Kulttuuripäällikön virkaan 15 hakijaa

0
Laitilan kulttuurisihteerin työstä eläkkeelle jäävä Jukka Vehmas (oik.) rikastuttaa Laitilan kulttuurielämää myös soittamalla Laitilan pelimanneissa ja soittokunnassa. Arkistokuva

Laitilan kaupungin kulttuurisihteerin virka on ollut haettavana, sillä viran pitkäaikainen haltija, kotiseutuneuvos Jukka Vehmas on jäämässä eläkkeelle. Kulttuurisihteerin virka on tarkoitus täyttää 1.8.

Laitilan kaupunginhallitus on myös päättänyt kulttuurisihteerin nimikkeen muuttamisesta kulttuuripäälliköksi.

Virkaa ovat hakeneet Piia Allèn Laitilasta, Sonja Berg Raisiosta, Heidi Helkiö-Mäkelä Luvialta, Jussi Hernelahti Raisiosta, Helena Karhu Ulvilasta, Susanna Lehtinen Pöytyältä, Heli Lempa Turusta, Markus Martikainen Turusta, Liisa Mattila Kuusistosta, Timo Mäntyranta Säkylästä, Taina Pietikäinen Ruskolta, Ida-Milla Saarinen Porista, Satu Sarkoranta Laitilasta, Anu Taivainen Kemiöstä sekä Tiia Valavuo Laitilasta.

Haastattelukierrokselle etenevät hakijoista Piia Allén, Helena Karhu, Heli Lempa, Timo Mäntyranta, Taina Pietikäinen sekä Satu Sarkoranta.

Haastattelut käynnistyvät huhtikuussa.