Laitilan kaupunki: Kaikki yksilövastaanottoajat syytä perua vähäistenkin flunssaoireiden vuoksi

0
Hammashoidosta ei toistaiseksi voi varata kiireettömiä hoitoaikoja.
Laitilan kaupunki muistuttaa kaupunkilaisia, jotta nämä peruisivat yksilövastaanottoajat mikäli heillä on hengitystieinfektion oireita. Ohjeistus koskee kaikkia yksilövastaanottoja kuten esimerkiksi lääkärikäyntejä, hoitajien vastaanottoja, fysio- ja toimintaterapia, mielenterveyspalveluita ja sosiaalipuolen vastaanottoja.
–Ylipäätään älä asioi missään, jos olet kipeä, kaupunki painottaa tiedotteessaan.
Kaupunki tiedottaa myös, että fysioterapian ryhmät on toistaiseksi peruttu ja kuntosali suljettu. Apuvälinelainaamo palvelee normaalisti kello 8.30–10.
Suun terveyshuollosta ei voi maanantaista alkaen varata toistaiseksi lainkaan aikoja kiireettömään hoitoon. Lisäksi suun terveydenhuolto hoitaa ainoastaan kiireellisen hoidon tarpeessa olevia ylähengitystieoireisia potilaita.
Etukäteen varatut kiireettömät hoitoajat tulee perua, jos asiakkaalla on hengitystieinfektion oireita, jos hän on ollut ulkomailla viimeisen 14 vuorokauden aikana tai jos hän on ollut tekemisissä koronavirustartunnan saaneen henkilön kanssa.
Yli 70-vuotiaita, riskiryhmään kuuluvia tai pitkäaikaissairaita kehotetaan ottamaan yhteyttä hammashoitolan ajanvaraukseen 02 8501 8304.
Kaikkien hammashuollon asiakkaiden on syytä varautua aikojen peruuntumiseen tai muutoksiin jopa saman päivän aikana.
– Haluamme näillä toimenpiteillä suojella potilaitamme ja henkilökuntaamme koronavirustartunnoilta, kaupunki tiedottaa.