Laitilan kaupunki vetoaa vanhempiin ja nuoriin: Välttäkää kaikenlaisia kokoontumisia

0

Laitilan kaupungin sivistystoimi vetoaa huoltajiin, lapsiin ja nuoriin, jotta nämä välttäisivät kokoontumisia niin yleisillä liikuntapaikoilla, kadunkulmilla kuin kodeissakin. Kaupunki nojaa pääministeri Sanna Marinin (sd) ohjeistukseen, jonka mukaan lasten ja nuorten tulisi välttää kokoontumisia.

– Meillä kaikilla on yhteinen vastuu koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Ymmärrämme, että ystävät ovat tärkeitä ja kotona vietetyn ajan lisäksi moni kaipaa ystäviä ympärille. Kannustamme nyt pohtimaan vaihtoehtoisia yhteydenpitotapoja digitaalisin mahdollisuuksin, kaupungin tiedotteessa huomautetaan.

Laitilan sosiaali- ja terveyspalvelut tiedottavat valtakunnallisesta koronabotista, joka ohjaa ja antaa neuvoja covid-19 -koronavirusaltistukseen ja -oireisiin liittyvissä kysymyksissä. Koronabotti löytyy täältä. https://www.terveyskyla.fi/koronabotti/# Palvelu ei toimi Internet Explorer-selaimella.

Laitilan kaupungin koronavirustilanteeseen liittyvä informaatio ja ohjeistus julkaistaan keskitetysti kaupungin kotisivujen alle perustetulla sivustolla. https://www.laitila.fi/ajankohtaista/koronavirukseen-liittyva-tiedotus-terveyskeskuksen-sivuilla/