Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan uusi avaus on hiilihapotettu vesi

0
Arkistokuva

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tuo tänä keväänä markkinoille sekä alkoholillisia että alkoholittomia uutuuksia. Uutuuksissa on otettu huomioon juomamaailman trendit sekä kuluttajien toiveet.

– Juomissa heijastuu ihmisten kaipuu luonnollisempiin makuihin, alkoholittomuuteen ja vähempään sokeriin, Wirvoitusjuomatehdas tiedottaa.

Limpparitehtaan mukaan alkoholittomat oluet ovat nousseet myös suomalaisten keskuudessa ennennäkemättömään suosioon.

– Kukko Pils Alkoholiton ja Kukko IPA Alkoholiton ovat ensimmäisiä Suomessa valmistettuja alkoholittomia oluita, joita ei ole valmistettu niin sanotulla keskeytetyn käymisen menetelmällä. Oluet valmistetaan poistamalla alkuperäisestä alkoholillisesta oluesta alkoholi ilman tislaamista, makua vaalien.

Kukko Pils Alkoholiton ja Kukko IPA Alkoholiton ovat molemmat gluteenittomia. Myös Laitilan Mississippi -olut saa jatkoa.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan mukaan Hard seltzer eli terästetty ja maustettu hiilihapotettu vesi on maailmalla yksi panimoalan kuumista juomatrendeistä.

– Naku Hard Seltzer Apple Sour ja Naku Hard Seltzer Lemon Sour ovat nimiensä mukaisesti riisuttu kaikesta turhasta. Naku on juoma heille, jotka haluavat virkistyä luonnollisesta ja kuplivasta sitruunan ja omenan mausta, ryyditettynä trendikkäällä sourilla.

Uutta on myös alkoholiton Citra Humalavesi, joka ei sisällä sokeria, kaloreita, gluteenia, säilöntäaineita tai keinotekoisia makuaineita. Uutuudet tulevat myyntiin huhtikuun alusta alkaen.