Lions Club Laitila tarjoaa ikäihmisille apua kaupassakäyntiin

0
Avuntarvitsija saa ostoslistansa mukaiset ostokset kotiinsa.

Lions Club Laitila on aloittanut huhtikuun loppuun asti kestävän avustusaktiviteetin Laitilan keskustan alueen vanhuksille koronaviruksen leviämisen estämiseksi riskiryhmiin. Apu koskee lähinnä kaupassakäyntejä.

– Avuntarvitsija voi ottaa yhteyttä yhteyshenkilöön ja tämän jälkeen saman päivän aikana joku klubin jäsenistä tulee apuun. Hän noutaa ostoslistan ja rahat ostoksiin, käy kaupassa, tuo ostokset, kuitin ja vaihtorahat, Jarkko Männistö kertoo.

Yhteyshenkilöinä toimivat Jarkko Männistö, 0400 595485, jarkko.mannisto@pp.inet.fi sekä Pekka Kuusisto, 040 7443663, pekka.kuusisto@lahitapiola.fi

Apua voi pyytää myös kaikilta klubin jäseniltä, tieto avuntarpeesta välittyy myös heidän kauttaan. Palveluaktiviteetti on tarvitsijalle luonnollisesti maksutonta.