Poikkeusjärjestelyjä Ihoden koulun liikennejärjestelyissä

0
Ihoden päiväkodin väistötilat pystytetään koulun urheilukentälle.

Ihoden päiväkodin väistötilojen rakentaminen alkoi tiistaina Ihoden koulun urheilukentälle. Ensi viikolla aloitetaan parakkirakennusten pystytys. Kunta tiedottaa, että urheilukentällä ei saa liikkua rakentamisen aikana. Lisäksi tiedotteesta käy ilmi, että koulurakennuksen ja talousrakennuksen väliin on rakennettu aita. Väistötilat ovat valmiina 14.4. mennessä.

Kunnasta huomautetaan, että rakentamisen aikana koulun pihalla on käytössä poikkeavat liikennejärjestelyt. Koulun ja päiväkodin henkilökunta pysäköivät autonsa koulun ruokalan päätyyn, mikä tarkoittaa sitä, että lapsia ei voi tuoda tätä kautta kouluun tai päiväkotiin.

Koulun edessä oleva parkkipaikka jätetään kokonaisuudessaan päiväkodin ja koulun saattoliikenteelle. Auto saa olla pysäköitynä ainoastaan lapsen tuonnin tai haun ajaksi.