Sosiaali- ja terveysvaliokunta jakoi avustuksia 36 200 eurolla

0
Laitilan MLL:n vauvakahvilatunnelmia muutaman vuoden takaa: Tea-Marika Heininen sylissään Moira Kupiainen, Annika Tahvanainen poikansa Luka Satolan kanssa, Milla Uusikartano ja Jonna Nurminen sekä legoja ihmettelvä Vilma Knuutila.

Laitilan sosiaali- ja terveysvaliokunta on jakanut neljälle eri taholle avustuksia yhteensä 36 200 eurolla. Kaikki avustusta anoneet saivat tukea hakemansa euromäärän.

Yksi taho perui avustusanomuksensa, eikä sitä valiokunnassa käsitelty.

Suurimman avustussumman saa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Laitilan paikallisyhdistys, jolle sote-valiokunta myönsi yhteensä 16 200 euron suuruisen avustuksen. Summasta 12 000 euroa on tarkoitettu avoimen kohtaamispaikkatoiminnan ylläpitämiseen Laitilassa ja 4 200 euroa puolestaan ennaltaehkäisevään tukihenkilötoimintaan. Lisäksi valiokunta toteaa, että mikäli MLL:n toimitilojen vuokraan tulee vuoden aikana muutoksia, voidaan avustushakemus tilavuokran osalta käsitellä uudelleen.

Laitilan Seudun Mielenterveysyhdistyksen toiminnan tukemiseen myönnettiin 15 000 euron avustusmääräraha. Lisäksi Laitilan sotaveteraaneille myönnettiin 3 500 euron avustus ja Laitilan seudun A-killalle 1 500 euron avustus.