Uudenkaupungin lupapalvelut suljettuja 13. huhtikuuta asti – Poliisi suosittelee lupien osalta asiointia verkkopalveluissa

0
Poliisi toivoo, että lupa-asiat hoidetaan verkossa. Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisilaitoksen lupapalvelusektori rajoittaa asiakaspalveluaan. Uudenkaupungin, Loimaan ja Kemiönsaaren poliisiasemien lupapalvelut ovat suljettuina 13.4. saakka. Syynä rajoituksiin on henkilöstön riittävyyden ja poliisin palveluiden turvaaminen poikkeustilanteessa.

Rajoitusten seurauksena poliisin lupapalveluja, jotka koskevat esimerkiksi passeja tai henkilökortteja, on torstaista lähtien saatavilla Varsinais-Suomen alueella ainoastaan Turun, Salon ja Paraisten poliisiasemilta normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Satakunnan maakunnan alueella palveluita tarjotaan toistaiseksi normaalisti. Ajantasaiset aukioloajat voi tarkastaa poliisin www-sivuilta.

– Suosittelemme asiakkaillemme ensisijaisesti asiointia verkossa osoitteessa www.poliisi.fi. Jos käynti poliisin lupapalvelupisteessä on välttämätöntä, pyydämme varaamaan ajan käynnille. Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssan oireita tai olet saapunut hiljattain ulkomailta. Muuta tarvittaessa varaamaasi aikaa myöhempään ajankohtaan joko ajanvarauspalvelussamme tai soittamalla neuvontapalveluumme numeroon 0295 419 800, poliisi tiedottaa.

– Mikäli kuulut riskiryhmään ja asiointi lupapalvelupisteessä on välttämätöntä, pyydämme olemaan hyvissä ajoin yhteydessä poliisilaitoksen vaihteeseen numeroon 0295 440 501 ja sopimaan turvallisesta asioinnista.