Vakka-opiston opetukseen tulee vähintään kaksi viikkoa taukoa

0
Vakka-Suomen kansalaisopisto keskeyttää kaikki ryhmätoimintansa ainakin kahdeksi viikoksi.

Vakka-opiston opetustoiminta on toistaiseksi, vähintään kahden viikon ajaksi, keskeytetty koko opiston toimialueella, kertoo Vakka-opiston rehtori Tomi Kangas.

Laitilan kaupunki päätti, että koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi ja estämiseksi kaupungin järjestämä ryhmille suunnattu harrastetoiminto keskeytetään toistaiseksi. Tämä tarkoittaa Vakka-Suomen kansalaisopiston kaikkea toimintaa. Vakka-opiston taiteen perusopetus eli lasten ja nuorten kuvataidekoulut, teatteriryhmät tai käsityökoulut eivät myöskään kokoonnu tulevien viikkojen aikana

– Opisto pyrkii tiedottamaan asiasta opiston tuntiopettajille että opiskelijoille omien tiedotuskanaviensa kautta, joita ovat www-sivut ja some-kanavat ja suorat yhteydenotot tuntiopettajiin, Kangas tiedottaa.