Vanhoja Laitila-kuvia iltojen iloksi

0
Laitila TV:n Youtube-kanavalla voi tutustua oman kotiseudun historiaan kuvasarjan avulla. Kuvassa on vanhoja toimitiloja Laitilassa. Kuva ei liity kuvasarjaan, jonka sisältö on yllätys maanantaihin saakka.

Maailma muuttuu kiihtyvällä nopeudella. Esivanhempamme tunnistaisivat Laitilasta kirkon ohella Tiihosen kahvilan ja vähän jotain muuta.

– Koronapandemia seurannaisvaikutuksineen on yllättänyt jokaisen – se tulee mullistamaan monia asioita. Kotinurkissa pitäisi viihtyä vielä viikkokaupalla odottamassa taudinuhan laantumista. Kotiaskareiden ohessa voi tutustua oman kotiseudun historiaan vaikka uuden sähköisen kuvasarjan avulla, Laitilan kulttuurisihteeri Jukka Vehmas tiedottaa.

Vanhoista Laitila-kuvista on tehty 72 kuvan sarja, joka on katsottavissa maanantaista alkaen Laitila-TV:n youtubekanavalta. Sinne pääsee kaupungin kotisivulta tai googlehaun kautta.

Osa sarjan kuvista on julkaistu aiemmin muun muassa Laitila 1900-luvulla –kirjan sivuilla. Kaupunginjohtaja J ohanna Luukkosen antaman idean työstivät kuvasarjaksi Tuulia Kujanpää, Sari Salmila ja Jukka Vehmas.