Yli 70-vuotiaat saavat Laitilan kaupungilta lisäohjeita Suomen hallitukseen asettamaan poikkeustilaan liittyen

0
Arkistokuva

Laitilalaiset 70 vuotta täyttäneet saavat kaupungilta lisäohjeita Suomen hallituksen antamasta toimintaohjeesta. Hallitus julisti Suomeen poikkeustilan koronavirusepidemian vuoksi. Hallitus velvoitti 70 vuotta täyttäneet pysymään erillään muista ihmisistä mahdollisuuksien mukaan. Toimintaohje ei koske kansanedustajia, valtionjohtoa tai kunnallisia luottamushenkilöitä. Ohje on voimassa 13.4. asti.

Sellaiset ikäihmiset, joilla on huoli omasta arjesta selviytymisessään ja jotka eivät saa apua alle 70-vuotiailta läheisiltään, voivat olla yhteydessä Laitilan kaupungin ikäihmisten palvelujen puhelinnumeroon 0406281112 arkipäivisin kello 9-15. Puhelinnumerosta ei anneta terveysneuvontaa. Apua voi saada esimerkiksi kauppa-asiointiin.

Kaupunki muistuttaa, että koronavirustartuntaa epäillessä ei tule soittaa hätänumeroon 112 tai omaan terveyskeskukseen.

– Tilanteissa, joissa et pärjää olemassa olevien koronaoireiden kanssa, voit soittaa virka-aikana omaan terveyskeskukseen puh. 02-85018301 ja virka-ajan ulkopuolella Turun alu­een yhteispäivystykseen puh. 02-3138800, kirjeessä muistutetaan.

Lisätietoa: