Atte Hyvärinen määräaikaiseksi

0
Atte Hyvärinen aloitti Laitilan taloussuunnittelijana pari vuotta sitten. Hän toimii tämän vuoden loppuun määräraikaisena talous- ja hallintojohtajana.

Laitila ei aio täyttää avoimeksi tullutta talous- ja hallintojohtajan virkaa. Virassa ollut Sirpa Romppainen irtisanoutui 1.4. lähtien. Romppainen valittiin maaliskuussa Naantalin kaupungin teknisten palveluiden talouspäälliköksi.

Kaupunginhallitus hyväksyi kaupunginjohtaja Johanna Luukkosen tekemän ehdotuksen, että virkaan valitaan ajalle 1.4.–31.12. kaupungin taloussuunnittelija Atte Hyvärisen . Hän on talous- ja hallintojohtajan sijainen. Viran tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 5 000 euroa, minkä lisäksi siihen kuuluu puhelinetu.

Hallituksen tulee osoittaa, että talous- ja hallintojohtajan määräaikaisuudelle on laillinen peruste.

Perusteeksi se esittää sitä, että Laitilan kaupungin hallinnon organisaatiomuutos on valmistelussa ja muutoksen vuoksi on päätetty myös yhteistoimintamenettelyn aloittamisesta. Pohdinnassa on ollut talous- ja hallintojohtajan viran pilkkominen kahdeksi erilliseksi viraksi työkuorman vähentämiseksi.

Hallitus katsoo, että tämän perusteella avoin talous- ja hallintojohtajan virka voidaan täyttää määräaikaisesti.