Raumalle siirtyvä kaupunginjohtaja Luukkonen irtisanoutui

0
Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen on irtisanoutunut virastaan, sillä hän on siirtymässä Rauman kaupunginjohtajaksi kesällä.

Laitilan kaupunginhallitus sai eilen kokoukseensa kaupunginjohtaja Johanna Luukkosen irtisanoutumisilmoituksen. Luukkonen irtisanoutuu kaupunginjohtajan virasta siten, että hänen viimeinen työssäolopäivänsä on tiistai 9. kesäkuuta.

Luukkonen valittiin helmikuussa Rauman kaupunginjohtajaksi.

Luukkonen aloitti Laitilan kaupunginjohtajan työssä syksyllä 2017 ja sitä ennen hänelle oli kertynyt kokemusta kuntajohtajana parin vuoden ajalta, kun hän toimi noin 5 000 asukkaan Kangasniemen kunnanjohtaja vuosina 2015–2017.

Kaupunginhallitus julisti eilen kokouksessaan Laitilan kaupunginjohtajan viran avoimeksi. Laitila alkaa siis pikaisesti etsiä uutta luotsia. Hakuaika virkaan päättyy 29. huhtikuuta.