Keulan Laitilan S-markettiin pysyvä noutopalvelu – Pyhärannan Saleen poikkeusolojen ajaksi

0
Marketkaupan toimialajohtaja Sami Junnila on vienyt noutopalvelun laajennusta koronakriisin aikana eteenpäin, sillä palvelulle on nyt kysyntää.

Osuuskauppa Keula avaa noutopalvelun pysyvästi Laitilan S-markettiin sekä poikkeusolojen ajaksi Pyhärannan Saleen. Palvelu otetaan käyttöön Pyhärannan Salessa ensi viikolla ja Laitilan S-marketissa huhtikuun 27. päivä alkavalla viikolla.

Ruoan noutopalvelu toimii normaalioloissa verkkopalveluna osoitteessa foodie.fi. Poikkeusolojen vuoksi Keulan asiakaspalvelu vastaanottaa ja välittää tilauksia myös puhelimitse ja sähköpostitse. Puhelinpalvelu on ensisijaisesti tarkoitettu ikäihmisille ja muille akuuttia apua tarvitseville.

Toimintaohjeet löytyvät osoitteesta foodie.fi sekä keula.fi. Keulan asiakaspalvelu vastaa puheluihin arkipäivisin kello 9–17 numerossa (02) 833 0220.

Korjattu 16.4. kello 7.29: Laitilan S-marketissa noutopalvelu alkaa viikolla 18 ja Pyhärannan Salessa viikolla 17.