Luukkonen irtisanoutui – uuden kaupunginjohtajan haku käynnistyi

0
Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen on irtisanoutunut virastaan, sillä hän on siirtymässä Rauman kaupunginjohtajaksi kesällä.

Laitilan kaupunginhallitus sai viime keskiviikkona kokoukseensa kaupunginjohtaja Johanna Luukkosen irtisanoutumisilmoituksen. Luukkonen irtisanoutuu kaupunginjohtajan virasta siten, että hänen viimeinen työssäolopäivänsä on tiistai 9. kesäkuuta.

Luukkonen valittiin helmikuussa Rauman kaupunginjohtajaksi.

Luukkonen aloitti Laitilan kaupunginjohtajan työssä syksyllä 2017 ja sitä ennen hänelle oli kertynyt kokemusta kuntajohtajana parin vuoden ajalta, kun hän toimi noin 5 000 asukkaan Kangasniemen kunnanjohtaja vuosina 2015–2017.

Kaupunginhallitus julisti kokouksessaan Laitilan kaupunginjohtajan viran avoimeksi. Kaupunginjohtajaksi halutaan johtamisen ammattilainen, joka on myös esimerkiksi yhteistyökykyinen kuntatalouden ja elinvoiman kehittämisen osaaja sekä näkemyksellinen vaikuttaja.

Hakuaika virkaan päättyy 29. huhtikuuta.