Runoraadissa mukana Heli Laaksonen

0
Heli Laaksosnen nähdään Olohuone-ohjelmassa runoilemassa. Arkistokuva: Eija Eskola-Buri

Runoraati palaa ruutuihin tuomaan iloa, lohtua ja ajattelemisen aihetta poikkeustilan kevääseen. Vuosina 2002–2012 Ylellä esitetyssä televisio-ohjelmassa kirjailijat kirjoittivat runoja ja niistä tehtiin runovideo raadin arvioitavaksi. Kirjan päivänä 23. huhtikuuta kello 19.05 Yle TV2:n Olohuone-ohjelma kokoaa Runoraadin pitkän tauon jälkeen.

Viideltä runoilijalta on tilattu uudet runot ajan henkeen. Mukaan on kutsuttu myös sanamaija Heli Laaksonen , jonka keväinen runovideo kuvattiin Rauman Lapissa Helvetsuon aukeilla.

Tällä kertaa raatilaisina runoja arvioivat muun muassa kirjailija Jari Tervo ja Mariska , joka on myös ohjelman musiikkivieras. Myös suomalaisista olohuoneista tulee pisteitä runoille. Juontajana on tuttuun tapaan Minna Joenniemi .