Vakka-Suomen musiikkiopisto järjestää kolme infotilaisuutta verkossa

0
Musiikkiopistossa on lähes neljäsataa opiskelijaa. Arkistokuva

Vakka-Suomen musiikkiopisto järjestää kolme infotilaisuutta verkossa erityisesti uusille, soittoharrastuksen aloittamista pohtiville, oppilaille ja heidän perheilleen. Tilaisuudet järjestetään reilu viikko ennen oppilaaksi ilmoittautumisen alkua. Musiikkiopistoon otetaan uudet oppilaat ilmoittautumisjärjestyksessä 4.5. kello 18, osoitteessa vsmo.inschool.fi

Mitä on käytännössä musiikkiopistossa opiskelu? Mitä soitinta voisin aloittaa harrastaa? Kuinka paljon aikaa soittoharrastus vaatii, entä mitä kaikkea siihen kuuluu? Voinko aloittaa soittamisen, jollei minulla ole soitinta? Koronaviruspandemian vuoksi infotilaisuudet on siirretty verkkoon.

Infotilaisuudet isännöi musiikkiopiston rehtori Jussi Kauranen. Toivomme mukaan seuraamaan ja kyselemään matalalla kynnyksellä kaikkia, joita soittoharrastus kiinnostaa.

Musiikkiopistossa opiskelu on paljon enemmän kuin sattumanvaraista soittamista. Vakka-Suomen musiikkiopisto tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta hyvin laajalla soitinvalikoimalla.

Soittotunteja, musiikin hahmotusaineita, kuorot, orkesterit, konsertit, matkat ja tapahtumat – kaikki tarjolla yksilöllisesti. Musiikkiopisto-opinnot eivät vaadi erityislahjakkuutta, vaan niitä suorastaan suositellaan kaikille hyvän elämän evääksi.

Infotilaisuudet:

Kysy musiikkiopistosta Facebook live: maanantai 20.4. kello 18 ja tiistai 28.4. kello 18

Teams live: torstai 23.4. kello 18 (tähän tarvittava sähköpostiosoite pyydetään toimittamaan osoitteeseen musiikkiopisto@laitila.fi torstaihin 23.4. kello 16 mennessä, vaatii Teams-sovelluksen, joka on hyvä ladata etukäteen. Erilliset Teams tunnukset eivät ole välttämättömät)