500 kerhon kausi päätökseen – kokoontuminen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

0
500 kilometrin rajan sauvoneet pääsevät Laitilassa 500 kerhoon. Kuva: Mikael Rydenfelt

Hiihdon ystävien kerho, 500 kilometriä talvikauden aikana sauvoneet, ei kokoonnu tällä kertaa vanhaan tapaan keväällä. Kokoontuminen on myöhemmin ilmoittavana ajankohtana, todennäköisesti vasta uuden kauden alkajaisiksi syyskuun lopulla.

Kerhoon pääsyn kriteerinä on vähintään 500 kilometrin kulkeminen sauvoja käyttäen lokakuun alun ja vapun välisenä aikana. Hiihdon lisäksi kilometrejä on voinut kerryttää sauvakävellen. Vaikka talvi oli hiihdon kannalta luokaton, löytynee rajan ylittäjiä yli kymmenen. Se on kokoontumisen este tällä kertaa.

Talvikauden kilometrit tulee ilmoittaa 15. toukokuuta mennessä Kari Laiholle mieluiten sähköpostilla kari.laiho@mhy.fi tai tekstiviestillä puh. 044 072 2070. Ilmoitusten perusteella laaditaan osallistujalista, joka julkaistaan lehden palstalla toukokuussa.

Ulkoliikunta jatkuu vanhaan tapaan esimerkiksi pyöräillen. Syksyllä toivottavasti kahvitellaan uuden, tavoitteellisen liikuntatalven toivossa.