Kaljasjärven yöjuoksussa välivuosi – ” Emme halua ottaa mitään riskejä”

0
Kaljasjärven rantasauna Rauman Kodisjoen kylässä on toiminut kilpailukeskuksena yöjuoksulle. Tänä vuonna tapahtumassa on välivuosi.

Kaljasjärven yöjuoksua ei järjestetä tänä vuonna. Perinteisesti juhannuksen aatonaattona kolmisensataa kuntoilijaa on kokoontunut Kodisjoelle Kaljasjärven rantaan, mutta koronarajoitusten takia järjestäjät päätyivät peruuttamaan tämänvuotisen tapahtuman.

– Yöjuoksu olisi juostu nyt 40. kerran, mutta juhlajuoksu siirtyy näinä poikkeusaikoina seuraavaan kertaan. Emme halua ottaa mitään riskejä, joten tapahtumassa on välivuosi, kertoo järjestelyistä vastaavan Kodisjoen Kaikun puheenjohtaja Hanna Uusikartano .

Hän kannustaa ihmisiä lähtemään lenkille, sillä liikunta lisää henkistäkin hyvinvointia.

– Kevät ja alkukesä ovat upeaa aikaa kuntoilijalle, kun luonto herää eloon.