Onnea tuoreille kevään ylioppilaille!

0
Tämän kevään ylioppilaat saavat lakkinsa ilman suurempia juhlia.

 

Laitilan lukio

Ahtiainen Jenni, Ala-Äijälä Noora, Astila Veera, Elonen Jere, Haarala Susanna, Hannula Iiro, Heinonen Julia, Helkkula Milja, Hiekka Anne, Johansson Tommi, Kaarto Elsa, Karru Mette, Kulma-aho Ada, Kuosmanen Hilma, Kuuse Carol, Lahtinen Maria, Laivo Emilia, Laurila Niklas, Lukkala Julia, Marttila Annika, Mattila Akusti, Mäenpää Meri, Mäkinen Milja, Niela Anni, Nummela Viola, Nyyssönen Elli, Oksanen Patrik, Pavela Jenni, Pilppula Vihtori, Pullinen Noora, Pärenkö Eetu, Pääjoki Carita, Rantapere Matilda, Rihtilä Tiia, Saarela Emilia, Salminen Tuomas, Ström Katariina, Taipale Vilma, Turpeinen Anniina, Turpeinen Eveliina, Uusikartano Linnea, Virta Tytti, Virtanen Roope, Vuorre Aada, Vuotila Riikka, Westerlund Jenna

 

Rauman lyseo, pyhärantalaiset ylioppilaat

Ala-Olla Verna, Eeva Oskari, Eeva Santeri, Isberg Wilma, Kaistakari Karri, Lainio Ninni, Laurila Jessica, Penttilä Leo, Salmela Joel, Sjöblom Ilona, Vornanen Toni, Ylitalo Niklas

Uudenkaupungin lukio
Valmistuneet: Ahonen Eveliina, Airisto Saara, Aitta Eetu, Anttila Aada, Dümig Pia, Haapajärvi Veera, Haaparanta Elsa, Hallia Oona, Hannula Jarmo, Heinonen Saana, Helttula Eerika, Hirvonen Senni, Holvitie Roosa, Imppu Tea, Junnila Maija, Järvinen Siiri, Kauha Matilda, Kemppi Ekku, Kivistö Eevi, Korjus Elena, Korkeakoski Miia, Korpi Eino, Kotiranta Saara, Kurvinen Lotta, Kärkkäinen Mikael, Laakso Sakari, Laasonen Jimi, Lahtinen Lauri, Laitinen Julia, Laitinmäki Santeri, Laivo Venla, Laurén Jenni, Leino Emma, Lindroth Veera, Lindström Niklas, Mattila Emmi, Metsä-Tokila Arttu, Mäkelä Wilho, Niinisaari Onni, Nikula Adeliina, Nummi Laura, Pietilä Aura, Pirilä Olka, Rantanen Ilona, Riitamaa Melina, Rossi Niko, Ruikkala Väinö, Ruoranen Veeti, Salo Fia, Siivonen Aapo, Siivonen Saara, Sormunen Atte, Taskinen Jenna, Taskinen Valtteri, Telsavaara Sibel, Toivonen Jesse, Tuomisto Eveliina, Tuuri Laura, Vattu Sonja, Virtamo Ellinoora