Kuvasuunnistuksessa ikuistettiin aurinkoisia ilmeitä

0
Toni Raitio, Sanna Haapaniemi ja Aatu Raitio löysivät rastin.

Perinteisen Laitilassa järjestettävän helatorstain kuvasuunnistuksen kiersi reilut 200 pyöräilijää. Haettavana oli torstain ja sunnuntain välisenä aikana 12 rastia, joista joku haki vain yhden ja yllättävän moni kaikki.

Laitilan Jyskeen suunnistusjaoston, Laitla Liikkujien ja Laitilan Sanomien järjestämässä suunnistuksessa rastilla leimauksen sijasta ihmisiä pyydettiin ottamaan kuva rastipaikalta. Eri rasteilla käyntejä kirjattiin lähes 1500. Osa pyöräilijöistä teki yhden lenkin, ja osa kiersi rasteja useampana päivänä.

– Oli kiva, ja toka päivänä haastavaakin, kun tuuli aikalailla. Sää suosi matkoja, kommentoi Ritva-Liisa Meriö .

– Reitti ja toteutustapa mielestämme aikaan sopiva, Pertti Lehtola totesi.

Laitilan Sanomat sai kuvasuunnistuksesta yli tuhat kuvaa. Kiitos osanottajille!