Laitilan kierrätyskeskus avaa ovensa Niinisuontiellä

0
Kierrätyskeskus vastaanottaa kotitalouksilta ylimääräisiksi jääneitä ehjiä tavaroita, joita se myy eteenpäin.

Laitilan kaupungin ja Jätehuolto M. Helistölä Oy:n yhteistyön tuloksena Laitilassa avaa ovensa kierrätyskeskus maanantaina 1. kesäkuuta. Kierrätyskeskus sijaitsee Niinisuontie 5:ssä ja on auki maanantaisin ja perjantaisin kello 10–17.

Käytännön toiminnasta kierrätyskeskuksessa vastaa kaupungin Monipalvelukeskus Palkeen työntekijät. Kierrätyskeskus ottaa vastaan käyttökelpoista, ehjää ja puhdasta tavaraa sekä myy tavaraa edulliseen hintaan kuluttajille.

Kierrätyskeskus ottaa muun muassa vastaan huonekaluja, astioita, sisustustavaroita ja polkupyöriä. Muun muassa vaatteita, tuoteväärennöksiä ja vhs-kasetteja ei oteta vastaan.

Kierrätyskeskus antaa neuvontaa ja ohjeita tavaroiden oikeasta kierrätyksestä, mikäli tavaraa ei kierrätyskeskukseen oteta vastaan.

Kierrätyskeskuksella on tiedossa avointen ovien päivät lauantaina 13.6. kierrätyksen teemapäivän merkeissä. Kierrätyskeskuksen ajankohtaista tietoa kannattaa seurata Laitilan kaupungin sivuilla (bit.ly/laitilankierratyskeskus) ja Facebookissa (www.facebook.com/laitilankierratyskeskus).