Tervehdysten tynnyri haastaa jättämään terveiset kaupunginjohtajalle

  0
  Tervehdysten tynnyrin katos on Palke 5:n taidonnäyte.

  Laitilan kaupungintalon ala-aulaan ilmestyi perjantaina 15.5. roskakatos ja sen sisällä oleva Tervehdysten tynnyri. Tarkempia tarkastelu ja tynnyrin kyljessä olevaan tekstiin tutustuminen paljastaa, miksi roskakatos tynnyreineen on tuotu tähän epätyypilliseen paikkaan.

  Tynnyrin viesti kertoo: ”Laitilan kaupungin lahja Raumalle siirtyvälle mainiommalle kaupunginjohtajalle Johannalle on Palke 5:ssä tehty katos, jossa Tervehdysten tynnyri majailee. Tynnyriin voi jättää tervehdyksen (postikortin, piirustuksen tai muun sellaisen) Johannalle. Tynnyri ottaa vastaan niin kaupunkilaisten, kaupungin työntekijöiden, luottamushenkilöiden kuin yhteisöjen ja sidosryhmienkin tervehdyksiä.”

  Tynnyri haastaa jättämään tervehdyksen vuodesta 2017 asti palvelleelle kaupunginjohtajalle. Itse katos on taidonnäyte Palke 5:n osaamisesta: aitoa laitilalaista taituruutta ja se on myös kaupungin muistolahja Raumalle siirtyvälle kaupunginjohtajalle.

  Tervehdysten tynnyri on aulassa Johanna Luukkosen viimeiseen palveluspäivään tiistaihin 9.6. asti, jonka jälkeen tynnyriin kerääntyneet tervehdykset luovutetaan siirtyvälle kaupunginjohtajalle.