Karjurock järjestetään elokuussa

0
Arkistokuva: Riku Buri

Tämänvuotisen Karjurockin järjestäminen oli koronaepidemian vuoksi vaakalaudalla, mutta nyt on tehty päätös, että festivaali pidetään 13.–15. elokuuta.

Festivaalin tiedottaja Marko Savolaisen mukaan järjestäjillä on vahva usko siihen, että tämänhetkiset rajoitukset tapahtumien yleisömäärissä poistuvat heinäkuussa ja Karjurock voidaan järjestää ilman erikoisjärjestelyjä.

– Riippuu tietysti hallituksen päätöksistä, mutta mikäli rajoitukset pidetään voimassa, tullaan Karjurock silti järjestämään. Meillä on kaikki valmiudet siihen, että tarvittaessa yleisö rajataan 500 hengen osiin, joilla kaikilla on omat wc-tilat ja tarjoilupisteet.

Karjurockin promoottori Robert Sainio kertoo, että tänä vuonna Lokalahdella ei kuulla ulkomaalaisia esiintyjiä, eikä varsinkaan ruotsalaisia.

– En voi vielä kertoa mitään nimiä, mutta se on varmaa, että esiintyjäkaartista löytyvät kaikki Suomen kovimmat nimet. Tarkempaa tietoa tulee heti, kun sopimukset esiintyjien kanssa saadaan valmiiksi.