Laitilan sote-johtajaksi Johanna Ahokas

0
Laitilan kaupungin sosiaali- ja terveyssektorin johtajaksi on valittu Johanna Ahokas.

Laitilan kaupunginhallitus on valinnut tänään pidetyssä kokouksessaan kaupungin sosiaali- ja terveysjohtajaksi yhteiskuntatieteiden maisteri Johanna Ahokkaan Porista. Ahokas toimii Säkylän sosiaali- ja terveysjohtajana ja hänen on tarkoitus aloittaa virassa lokakuun alussa.

Kaupunginhallitus myös päätti, että viran virkanimike on edelleen sosiaali- ja terveysjohtaja. Aiemmin hallitus oli pohtinut nimen muuttamista perusturvajohtajaksi.

Sote-johtajan loppusuoralle soveltuvuusarviointeihin etenivät Ahokkaan lisäksi Laitilan ikäihmisten palvelujohtaja, vt. sote-johtaja Sari Koski ja Hattulan perusturvajohtaja Anitta Leinonen.

Laitilan sote-johtajan virka tuli avoimeksi, kun tehtävässä ollut Jussi Mattila irtisanoutui siirtyäkseenSalon kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden johtajaksi. Mattilan viimeinen työpäivä Laitilassa oli 31.5. ja sote-johtajan pestiä on sen jälkeen hoitanut Laitilan ikäihmisten palvelujohtaja Sari Koski.