Untamalassa vietetään koko kylän kesäkauden avajaisia keskiviikkona

0

Untamalassa Kylätalo Ventolassa järjestetään keskiviikkona 24.6. kello 11 koko perheelle suunnatut kesäkauden avajaiset. Luvassa on ohjelmaa, kuten elävää musiikkia. Lisäksi järjestetään taiteilija Terhi Kalliolan akvarellinäyttelyn avajaiset. Näyttely Laitumella – Apila, Simarusina ja Sunnuntai on avoinna kylätalo Ventolassa 24.6.–28.8. kahvilan aukioloaikoina.

Perheen pienimpiäkään ei olla unohdettu, sillä Ventolan pihalla odottavat uunituoreet perinnelelut ja muun muassa uusi hiekkalaatikko leluineen.

Elävä musiikki kuuluu kesäjuhliin ja tällä kertaa meitä viihdyttävät harmonikansoittajat Jukka Vehmas ja Marja-Liisa Santala. Vehmas kertoo myös Ventolan eteisen kunnostamisprojektista, jossa lastulevyistä päästiin eroon ja palattiin perinteiseen tunnelmaan.

Suosittu Margen kesäkahvila avaa myös ovensa avajaisten yhteydessä. Kesäjuhlissa pitää saada suu makeaksi ja Marge Reiman tarjoaakin vieraille munkkikahvit ja lapsille kotitekoista mehua.