Vesitornin mäkeen kuntoportaat

0
Vesitornilta johtaa Varppeentielle jyrkkä kävelyreitti, jota puut ja pensaat reunustavat. Kuntoportaat sijoitetaan tähän maastoon.

Laitilan vesitornin mäkeen ryhdytään rakentamaan lähiaikoina kuntoportaita.

Kaupunki on varannut kuntoportaiden tekemiseen tämän vuoden talousarvioon 10 000 euron määrärahan, minkä lisäksi se toivoo noin 15 000 euron tukea Leader Ravakalta. Portaat kuitenkin toteutetaan, vaikkei ulkopuolista rahoitusta hankkeeseen saataisikaan.

Kuntoportaat rakennetaan jyrkkään maastoon vesitornin ja Varppeentien väliselle alueelle, jossa kulkee myös sorapäällysteinen kävelytie.

Kaupunginhallitus on hyväksynyt tällä viikolla rahoitushakemuksen tekemisen. Leader Ravakan rahoituspäätös tehdään elokuussa, mutta portaiden rakentaminen aiotaan aloittaa jo ennen rahoituspäätöksen saamista.