Kaunista kitaransoittoa Walon talolla

0
Arkistokuva

Fingerstylekitaristi Tomi Paldanius on esiintynyt Laitilassa muutamaan otteeseen. Hänen soittoaan kuulleet tietävät, että osaava mies saa kuudella kielellä ihmeitä aikaan: tunnettujen kappaleiden melodiat, soinnut ja bassolinjat soivat yhtä aikaa.

Tomi Paldanius konsertoi Laitilassa Walon talolla (Koulutie 17 b) sunnuntaina 12. heinäkuuta kello 19. Hän on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun Taideakatemiasta 2003.

Konsertin teemana on elokuvien ja tv-sarjojen musiikki, josta Paldanius on juuri julkaissut neljännen levynsä.

Konsertissa kuullaan lisäksi Paldaniuksen sovittamia hittejä: Finlandia, Myrskyluodon Maija, Lapin kesä ja Bohemian Rhapsody. Kitaristin sovittamat hitit ovat saaneet sosiaalisessa mediassa kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Pääsylippuja myydään ovella, mutta ennakkovarauksen voi tehdä osoitteessa www.tomipaldanius.com.