Lukijat vinkkaavat mansikkapaikkojaan– Kesää on vielä jäljellä

0
Raija Vainio-Kailan yksi mansikkapaikoista on Padon Nolhi.

Pyysimme lukijoita vinkkaamaan suosikkipaikkojaan Laitilassa ja lähiseudulla. Kivoihin paikkoihin on lyhyt matka, ja läheltä löytyy monenlaisia elämyksiä.

– Laitilan Tulejärvellä on uimaranta, jossa on grillipaikka pöydän ja penkkien kera ja todella mukavasti hiekkaa lastenkin kanssa nauttia kesäpiknikistä. Uimavesi on puhdasta, kannattaa hatut pitää päässä koska varjoa ei juurikaan ole.

Airi Holappa

– Särkijärvi, Lausti, Laitila. Puhdas järvivesi, lapsiystävällinen uimaranta ja leppoisat löylyt saunoissa

Arja-Tulinen Saario

– Tällä viikolla käytiin Rahin kotieläinpihalla Kustavissa. Mukava paikka. Mukana oli pieniä, teinejä ja aikuisia. Kaikki tykkäsivät. Voin suositella. Syömässä käytiin Heikinkarin rantbaarissa ja kaikki olivat tyytyväisiä. Munkkikahvillakin käytiin mennessä ja olivat mitä parhaita. Ihan kotitekoisen makuisia herkkuja.

Ulla Rauhala

– ”Vinkkivitone” lähimatkailuun lapsiperheil: Kustavis Rahin kotieläinpiha. Niin ihana maalaistyylinen kotieläinpaikka, missä voi rapsuttaa kaike karvassi kotieläimi. Omistaja ja karvaset kaverit nii mukavi et perhee piäne ku isotki viihtyy. Osoite: Rahintie 561

Elisa Saarinen

– Ventolan kesäkahvila Untamalassa.

Tiina Kontra

– Hierkonpolku Pyhärannassä (Täpöntie 27). Ihanat merimaisemat ja auringonlaskun ihailupaikka: Luontopolku + laavut + nuotiopaikka.

– Pyhämaassa on Pamprinniemen luontopolku: Rehevää metsäpolkua ja mahtavat kalliot meren rannalla…tarjoavat rauhoittumista, voimaantumista ja kauneutta sielulle.

Tiina Raula

– Hierkonpolku Pyhärannassa. Upea reitti meren rannalla.

Anja Kortteinen

– Myllykoski Suontakana. Myllykoskentien päässä.

Johanna Lepänlehvä

– Tulejärven luontopolku. Niin monimuotoinen metsä ja maasto kutsuu tutkimusmatkalle pienestä suurimpaan.

Eija Nurminen

– Otajärvi. Kauniit auringonlaskut. Ihana kesäpaikka.

Hannele Halonen

– Raumalla on tänä kesänä avattu uudistettu maauimala merenrannan läheisyydessä. Siellä on lämmin vesi ja kiva pulikoida.

Joonas Huunonen

– Louhisaaren kartano on Mennerheimin syntymäkoti Askaisissa. Sen esittelisin vieraille. Laitilassa Tiihosen kahvila ja Padon Nolhi!

Raija Vainio-Kaila

– Lapin Kuolimaan kylässä kannattaa käydä.

Jorma Ekman

– Pyhärannan lähimetsät, mukavaa kesäistä samoilua.

Seppo Hiltunen

– Särkjärvel ol lapsen kiva käyrä uimas.

Salose Jus